ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ WEBINARS

ΑΓΟΡΑ

60 Λεπτά για να πετύχεις στο Ιnstagram

Διαχειριστείτε το Instagram σας με επιτυχία αποκτώντας τις σωστές βάσεις με τεχνικές, tips και μυστικά σε ένα γρήγορο κι αποτελεσματικό webinar μίας ώρας.

Μέσα σε 60 λεπτά θα μάθετε όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε ή να απογειώσετε τον προσωπικό ή επαγγελματικό σας λογαριασμό.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

 

Ενότητα 1- Εισαγωγή στο Instagram

Στοιχεία για την διείσδυση του Instagram στην Ελλάδα και τον κόσμο.

 

Ενότητα 2- Ρυθμίσεις λογαριασμού

Οδηγίες βήμα- βήμα για την διαμόρφωση λογαριασμού στο Instagram, τη σύνδεση με το Facebook (λόγω ίδιας διαφημιστικής πλατφόρμας) και την μετατροπή από προσωπικό σε επαγγελματικό λογαριασμό (business account).   

 

Eνότητα 3- ΒΙΟ

Βήμα βήμα και με κάθε λεπτομέρεια, δημιουργήστε το τέλειο bio, για να σας βρίσκουν οι πελάτες σας. Πρακτικά παραδείγματα σε επίπεδο περιεχομένου αλλά και σχεδιασμού.

 

Ενότητα 4- Posting

Οι πυλώνες, για τη δημιουργία καταπληκτικού περιεχομένου. Πως θα πουλήσετε το προϊόν ή την υπηρεσία σας; Θα μάθετε όλα όσα χρειάζεται για τις φωτογραφίες και τα βίντεο .Τι είδους Posts λατρεύει ο κόσμος και φυσικά θα μιλήσουμε για τις ώρες και τις μέρες που είναι καλύτερες για να ανεβάσετε τα Posts σας.

 

Ενότητα 5- Instagram stories

Γιατί τα Instagram stories είναι απαραίτητα για εσάς και την επιχείρησή σας; Όλα τα μυστικά για να εντυπωσιάζετε με τα πετυχημένα stοries σας. Βήμα βήμα πως να δημιουργείτε μοναδικά stories.

 

Ενότητα 6- Αύξηση followers

Πώς θα αποκτήσετε περισσότερους followers; Τι λάθη έχετε κάνει ως τώρα; Οι αλλαγές στον αλγόριθμο και 10 κλειδιά για να τον «ξεκλειδώσετε». Τέλος δίνουμε προτάσεις για τη συχνότητα των αναρτήσεών σας.

 

Ενότητα 7- Ηashtags

Γιατί είναι τόσο σημαντικά τα hashtags, πώς δημιουργούνται και πώς πρέπει να τα επιλέξετε για τον δικό σας λογαριασμό; 10 βήματα για να δημιουργήσετε τη δική σας, μοναδική στρατηγική hashtags.

 

Ενότητα 8- Στατιστικά

Πώς μεταφράζονται τα στατιστικά; Ποια είναι αυτά που έχουν τη μεγαλύτερη σημασία; Δείτε αν στοχεύετε στο σωστό κοινό και μάθετε ποιο περιεχόμενο προτιμούν οι followers σας.