ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ  ΓΕΩΡΓΑΚΑΙΝΑ

Δημοσιογράφος/ Δημιουργός SOCIEL

 

Η Ελευθερία Γεωργάκαινα, δημιουργός και διευθύντρια της sociel, είναι δημοσιογράφος κι έχει εργαστεί στην τηλεόραση, το ραδιόφωνο και τον περιοδικό τύπο, για 25 χρόνια.
Ξεκίνησε παρουσιάζοντας εκπομπές και ειδήσεις σε τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς της Ελλάδας (Antenna, EΡΤ, Tempo, ALPHA, Aθήνα 9,84, Love Radio κ.α), έχοντας ταυτόχρονα την επιμέλεια ή την αρχισυνταξία. 
Στη συνέχεια πέρασε στον χώρο των περιοδικών όπου ανέλαβε διευθυντικές θέσεις (ως αρχισυντάκτρια, διευθύντρια σύνταξης, σύμβουλος έκδοσης), ενώ λάνσαρε ως διευθύντρια την ελληνική έκδοση του γαλλικού περιοδικού Psychologies. Επιπλέον δημιούργησε και διηύθυνε ιστοσελίδες.
Σήμερα, με την εταιρεία που δημιούργησε, τη SOCIEL, κι έχοντας παρακολουθήσει ολοκληρωμένα προγράμματα στρατηγικής περιεχομένου και branding, έχει την ευθύνη της επικοινωνίας των social media, μεγάλων επιχειρήσεων και καταξιωμένων επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στους κλάδους του εμπορίου, της ιατρικής, του αθλητισμού και της τέχνης.
Με στόχο της να μπορεί ο κάθε επαγγελματίας, να διαχειριστεί τον λογαριασμό του στο Instagram με επιτυχία, δημιούργησε και παρουσιάζει τα "Instagram for business- Γίνε expert", "60 λεπτά για να πετύχεις στο Instagram" και "Instagram: Δημιούργησε μοναδικό περιεχόμενο".
Eίναι τα πρώτα webinars στην Ελλάδα, μόνο για το Instagram που συνδυάζουν ταυτόχρονα βασικές γνώσεις marketing, επικοινωνίας, branding, και copywriting, καθώς θεωρεί πως μόνο έτσι μπορεί πραγματικά ένας επαγγελματίας να ξεχωρίσει και να δει αποτέλεσμα στην πλατφόρμα του Instagram.

"Νow is the time to invest in your dream!"

................

Τώρα είναι η στιγμή για να επενδύσετε στο όνειρό σας, στην επιχείρησή ή τον εαυτό σας!