ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ WEBINARS

ΑΓΟΡΑ

Instagram: Δημιούργησε μοναδικό περιεχόμενο

 

Πλήρες κι αναλυτικό webinar που επικεντρώνεται στο περιεχόμενο, το πιο βασικό κομμάτι του Instagram. Στο webinar «Instagram: Δημιούργησε μοναδικό περιεχόμενο» θα δείτε πώς θα δημιουργήσετε ένα προφίλ στο Instagram με υψηλή αισθητική, τόσο σε εικόνες, όσο και σε κείμενα, ώστε να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό και να αποκτήσετε φανατικούς ακολούθους. 

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

 

Ενότητα 1- Feed (εικόνα τοίχου)

Το feed (τοίχος) ενός προφίλ, κλέβει τις εντυπώσεις. Πώς θα το κάνετε μοναδικό;Τι λένε τα χρώματα για εσάς και πώς θα επιλέξετε αυτά που ταιριάζουν στο «μήνυμα» που θέλετε να δώσετε στο κοινό σας; 

 

 

Ενότητα 2- Posting

Ποιοι είναι οι πυλώνες, στους οποίους χρειάζεται να πατήσετε για να δημιουργείτε καταπληκτικό περιεχόμενο; Σε τι γλώσσα θα μιλήσετε στον κόσμο; Πώς θα πουλήσετε το προϊόν, την υπηρεσία ή θα επικοινωνήσετε τη δουλειά σας; Τι είδους Posts λατρεύει ο κόσμος; Πώς να γράφετε για να σας διαβάζουν.  Θα σας πούμε μυστικά με παραδείγματα και τεχνικές. Επίσης θα δείτε πώς τα call to action μπορούν να κάνουν τη διαφορά στην και να φέρουν αποτέλεσμα στην επιχείρησή σας και φυσικά θα μιλήσουμε για τις ώρες και τις μέρες που είναι καλύτερες για να ανεβάσετε τα Posts σας.

 

Ενότητα 3- Instagram stories

Γιατί τα Instagram stories είναι απαραίτητα για εσάς και την επιχείρησή σας; Όλα τα μυστικά για να εντυπωσιάζετε με τα πετυχημένα stοries σας. Φυσικά θα σας δείξουμε βήμα βήμα πώς να δημιουργείτε stories αλλά και highlights.