ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ WEBINARS

ΑΓΟΡΑ

Όλα τα μυστικά του Instagram για να απογειώσετε τον λογαριασμό σας

 

Το σεμινάριο «Instagram for Business – Γίνε Expert» θα σας δείξει πώς θα δημιουργήσετε βήμα βήμα μία πραγματικά αποτελεσματική στρατηγική επικοινωνίας, προώθησης και ανάπτυξης της επιχείρησή σας.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

 

Ενότητα 1- Εισαγωγή στο Instagram

H πορεία του Ιnstagram στην Ελλάδα και τον κόσμο, στοιχεία. 7 λόγοι για να είστε μέσα στην πλατφόρμα.

Ποια είναι τα είδη πελατών στα οποία μπορεί να στοχεύσει η πλατφόρμα και πως θα γίνει πελάτης σας ο χρήστης του Instagram;

 

Ενότητα 2- Πετυχημένο Business Αccount

Τεχνικές για να φέρετε αποτέλεσμα στον λογαριασμό και στην επιχείρησή σας. Τι είναι το story telling, πως θα σας βοηθήσει και πως θα δημιουργήσετε το δικό σας;  Οι ιδιαιτερότητες της πλατφόρμας που χρειάζεται να γνωρίζουμε.    

 

Eνότητα 3- Ρυθμίσεις λογαριασμού

Οδηγίες βήμα βήμα για την διαμόρφωση λογαριασμού στο Instagram, τη σύνδεση με το Facebook (λόγω ίδιας διαφημιστικής πλατφόρμας) και την μετατροπή από προσωπικό σε επαγγελματικό λογαριασμό (business account).

 

Ενότητα 4- Instagram Marketing Strategy

 Πώς θα δημιουργήσετε τη δική σας στρατηγική στο Instagram και τι θα κερδίσετε; Πώς θα μάθετε ποιο είναι το κοινό σας, τι θέλει και πώς θα του το προσφέρετε; 

 

Ενότητα 5- Feed (εικόνα τοίχου)

Το feed (τοίχος) ενός προφίλ, κλέβει τις εντυπώσεις. Πως θα το κάνετε μοναδικό;

Τι λένε τα χρώματα για εσάς και πώς θα επιλέξετε αυτά που ταιριάζουν στο μήνυμα που θέλετε να δώσετε; Ιδέες και για μοναδικά θεματικά feeds.

 

Ενότητα 6- ΒΙΟ

Βήμα βήμα και με κάθε λεπτομέρεια, δημιουργήστε το τέλειο bio, για να σας βρίσκουν οι πελάτες σας. Πρακτικά παραδείγματα σε επίπεδο περιεχομένου αλλά και σχεδιασμού.

 

Ενότητα 7- Posting

Οι πυλώνες, για τη δημιουργία καταπληκτικού περιεχομένου. Πως θα πουλήσετε το προϊόν ή την υπηρεσία σας; Τι είδους Posts λατρεύει ο κόσμος. Πώς να γράφετε για να σας διαβάζουν. Ιδανικές ώρες και μέρες posting. 

 

Ενότητα 8- Instagram stories

Γιατί τα Instagram stories είναι απαραίτητα για εσάς και την επιχείρησή σας; Όλα τα μυστικά για να εντυπωσιάζετε με τα πετυχημένα stοries σας. Βήμα βήμα πως να δημιουργείτε stories και highlights.

 

Ενότητα 9- Guides

Τι είναι τα guides (oδηγοί); Πού θα τους βρείτε, πως θα τους δημιουργήσετε και σε τι σας εξυπηρετούν;  

 

Ενότητα 10- LIVE

Τι κερδίζετε όταν κάνετε Live, πώς θα το κάνετε, τι να προσέξετε, πώς να το οργανώσετε για να γίνει πετυχημένο. Ιδέες για θέματα που μπορείτε να παρουσιάσετε στους followers σας.

 

Ενότητα 11- Αύξηση followers

Πως θα αποκτήσετε περισσότερους followers; Τι λάθη έχετε κάνει ως τώρα; Οι αλλαγές στον αλγόριθμο και 10 κλειδιά για να τον «ξεκλειδώσετε». Τεχνικές για να αυξήσετε τους followers σας, χωρίς χρήματα. 

 

Ενότητα 12- Εngagement

Ποιες είναι οι ενέργειες που συνιστούν το engagement και με ποιες τεχνικές θα το πετύχετε; Πώς τα DM μπορούν να γίνουν ένα πολύτιμο εργαλείο για να έρθουν κοντά σας followers και πελάτες;

 

Ενότητα 13- Ηashtags

Γιατί είναι τόσο σημαντικά τα hashtags, πώς δημιουργούνται και πώς πρέπει να τα επιλέξετε για τον δικό σας λογαριασμό; 10 βήματα για να δημιουργήσετε τη δική σας, μοναδική στρατηγική hashtags. 

 

Ενότητα 14- Tag/mentions

Τι είναι τα tag, mentions, geotag; Ποιες οι διαφορές τους; Βοηθούν τον λογαριασμό σας και σε ποιες περιπτώσεις τα χρησιμοποιείτε; Βήμα βήμα η δημιουργία τους. 

 

Ενότητα 15- Influencers

Τι κερδίζετε από τη συνεργασία με Influencers; Με ποια κριτήρια θα  επιλέξετε, τι πρέπει να προσέξετε και πώς θα σας έχετε αποτέλεσμα; 

 

Ενότητα 16- Διαγωνισμοί

Γιατί να κάνετε διαγωνισμό στο Instagram, σε τι σας εξυπηρετεί, τι δώρο να δώσετε, ποια τα λάθη που γίνονται πιο συχνά και πώς εσείς θα κάνετε πετυχημένους διαγωνισμούς; 

 

Ενότητα 17- Calendar

Πώς οργανώνεται ένας λογαριασμός ώστε να έχει ενδιαφέρον και να είναι πετυχημένος. Πώς δημιουργείται; Από ποιες ενότητες, με τι περιεχόμενο και πώς θα εναλλάσσεται;

 

Ενότητα 18- Στατιστικά

Πώς μεταφράζονται τα στατιστικά; Ποια είναι αυτά που έχουν τη μεγαλύτερη σημασία; Δείτε αν στοχεύετε στο σωστό κοινό και μάθετε ποιο περιεχόμενο προτιμούν οι followers σας.

 

Ενότητα 19- Διαφήμιση/ καμπάνιες

Πώς θα δημιουργήσετε διαφημίσεις που στοχεύουν στο κοινό σας; Δημιουργία διαφημίσεων απλών και σύνθετων. Eισαγωγή στη δημιουργία προχωρημένων καμπανιών μέσω business manager.